Wat kost het?

Met het gratis proefaccount van LerenDoenMaken, dat u kunt aanvragen op de pagina Meedoen met LerenDoenMaken, heeft u vier weken gratis toegang tot alle opdrachten en functionaliteiten, waaronder de beheermodule. Wilt u deze opties daarna kunnen blijven gebruiken, dan kunt u uw gratis account opwaarderen. Doet U dat niet, dan heeft u nog de beschikking over vier opdrachten, de bijbehorende tools en het volledige beheerysteem.
Heeft u een gratis account en bent u de beheerder van uw school, dan kunt u als u bent ingelogd eenvoudig opwaarderen via de knop [Upgrade] rechtsboven in beeld. Heeft uw school al een betaald account en wilt u opwaarderen, dan kan dat via uw eigen schoolpagina. Hieronder ziet u welke staffels en prijzen (exclusief BTW) wij daarvoor hanteren.
De licentieprijs is per schooljaar. Indien u halverwege het jaar upgrade, betaalt u uiteraard maar een half jaar. Opzeggen van een licentie kan tot een maand voor het einde van het schooljaar. Indien u niet opzegt, wordt uw contract automatisch weer voor een schooljaar verlengd.

Schermafbeelding 2018-09-11 om 14.07.39.png
Schermafbeelding 2018-09-11 om 14.07.56.png

Heeft u specifieke vragen over opwaarderen of over onze staffels, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@lerendoenmaken.nl.