Workshops voor leerlingen en leraren

Bij LerenDoenMaken werken de leerlingen aan opdrachten met behulp van online tools en apps. Sommige opdrachten worden vaak gekozen omdat ze snel en gemakkelijk te doen zijn en waarvoor weinig extra materiaal nodig is. Andere opdrachten worden veel minder gekozen, omdat ze wat ingewikkelder zijn en meer inzicht vergen van zowel de leerling als de leraar. Of soms is het benodigde materiaal niet aanwezig op de locatie. Toch zijn deze opdrachten vaak het leukste om te doen.

Om zowel de leerlingen als de leraren in staat te stellen deze opdrachten toch te doen, hebben we een aantal workshops ontwikkeld die we op locatie kunnen geven. De workshops voor de leerlingen en de leraar hebben dezelfde onderwerpen, maar een iets andere invulling. Wij willen leraren de opdracht namelijk niet alleen laten ervaren, maar hen ook meenemen in hoe zij de betreffende opdrachten in hun eigen klas kunnen inzetten. De workshops voor leerlingen en leerkrachten worden in principe apart gegeven.

Schermafbeelding 2019-11-22 om 13.20.22.png

Voor leerlingen

qr-code (1).png

Werken met QR-codes

ar-glasses.png

Werken met AR en VR

film-strip.png

Een stop-motion animatie maken

chroma.png

Een greenscreen film maken

Voor leraren

qr-code.png

Hoe werk je met QR-codes

headset.png

Hoe werk je met AR en VR

toolbox (1).png

Aan de slag met LerenDoenMaken (gratis)

clapperboard.png

Hoe maak je een stop-motion animatie

green-screen.png

Hoe maak je een greenscreen film

search.png

Aan de slag met Digitale Geletterdheid

Heeft u vragen over één of meerdere van de workshops? Dan kunt u uiteraard ook een mail sturen naar info@lerendoenmaken.nl.